About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

10 Comments

  1. Een cynische sneer naar de amateurkunstzinnige creatief ondernemers onder ons? het kan altijd nóg erger hoor JB:

    Ria Valk is geboren op 11 februari 1942 te Eindhoven en debuteerde als zangeres en actrice in 1959. Ze begon haar carriere als Elvis Presley imitator en als zingende cowgirl.

  2. Oef! Heer cioran, u weet weer meer dan ik. Toch niet DE Carry Tefsen? Ik vrees van wel… Die zat nog niet in mijn shortlist.

  3. Ria Valk zong ‘De liefde van de man gaat door de maag’. Met het refrein: Dus heb ik worstjes op mijn borstjes/Preitjes op m´n dijtjes/Karbonades en salades op m´n bil/Ja worstjes op m´n borstjes/Bietjes op m´n knietjes/En op mijn hoofd een haantje uit de gril.

    Tekst Peter Koelewijn.

  4. En niet te vergeten gezellig sigaretten roken bij de jukebox op televee met Herman Stok: Ria die als enige het Tiende Fragment Uit Het Leven Van Een Olijke Deugniet de grond in boort. Een half uur topvermaak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*