About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Ik wil er 1 E. bewaar er 1 aub, ik snap niet waar ik moet zijn op je website om ’em te bestellen.

  2. al gevonden en al verstuurd.
    tja een duif.. ik stond nog in mijn moslimmodus om een andere discussie hier van een andere zijde te kunnen bezien. het is ook geen homoduif ook niet.. vandaar dat mijn culturele mindset even de weg niet vond.

    goede poster E.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*