About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

8 Comments

 1. Goeie plek om te smurfen, nog iets gesmurft de laatste tijd? Waar gaan we heen Humo-smurf? Smurf ze!

 2. Zijn die smurfen Albert Heijn smurfen, of de echte?
  Hebben jullie zin om er een keer mee te spelen?
  Ik heb ook heel veel smurfen. Opa smurf is mijn bekendste, met een hoge hoed en een sigaartje. Dat is de exclusiefste.
  Ik vind kunst ook leuk. Ik maak ook films met die smurfen. Animatie.
  Dat was het.

 3. Ik zie nu pas die prachtige actieskatefoto die ik hem na het opruimen van mijn archief heb opgestuurd. Goed dat die een mooi plekje heeft gekregen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*