About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Die gast heeft ook ‘1991: The year Punk Broke’ gemaakt! Legendarieeeeees! Met materiaal van Thurston Moore die stickers plakt in Rotterdam van snookercentrum Thurston (Westersingel). En natuurlijk fraai materiaal van het inmiddels mythische proporties gekregen Ein Abend in Wien festival te Doelen. En als klap op de vuurpijl Kurt Cobain die lekker los gaat in het Rotterdamse Hilton. Dus check die film ook!

  2. wij waren toevallig deze week op hollywood blvd. Volgens mij waren er alleen al 3 captain jack sparrows aanwezig, 2 Darth Vaders etc. En sponge Bob natuurlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*