About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. pracht mens al jaren fan ! is momenteel beetje het beeld wat men in zijn soort op hedendaags illustratief Street art post graffiti post popart post sample art naïef – tribaal kunst brengt
    top voorloopster zijn zij dood als ze zo veel licht stralen ! de schoonheid in niet perfectie zien dat het door een mens gemaakt is filosofische top zen !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*