Hugo Kaagman

hollee13.jpg

“Lekker bie’tje dan maar?” (Link)

“Kunstenaar verwijdert spotprenten van station

De Amsterdamse kunstenaar Hugo Kaagman heeft dinsdag enkele provocatieve tekeningen verwijderd uit zijn openbare atelier op het treinstation Amsterdam RAI. Op de platen waren Arabische teksten en afbeeldingen van onder anderen Geert Wilders en Adolf Hitler te zien.”

telegraaf.nl/binnenland/35[…]rwijderd_van_station__.html?p=11,2

Heel veel Kaagman op kaagman.nl.

RAI-atelier series ondermeer bij oliebuma.nl/[…]ings%20web:

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Hugo: ‘Ik gebruik het perron als concept, laat me inspireren door treinen: hoe ze rijden en welke reizigers ze vervoeren, maar ook door de geschiedenis van de spoorwegen. Mijn atelier is een platform om dingen op de rails te zetten.’

    Help, ik wor gek!
    ik weet ook nog wel wat leuke onderwerpjes met treinen en veel mensen en enkele reisjes, jesus christus wat een ellende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*