Goudprijs $1000

skullhirst.jpg

““For the Love of Money” is een ode aan het leven.” (JB)

Goud raakt 1000 dollar en is zeker niet de enige: het platina waarvan “For the Love of God” gemaakt is, is sinds onthulling vorig jaar juni praktisch in prijs verdubbeld. Stunten met edelkitsch blijkt te veranderen in een helderziend gevoel voor de tijdgeest.

trendbeheer.com/2007/06/02/verse-hirst/

321gold.com: Gold, the great drama

15 Comments

 1. Of het nu om 15:00 of 15:01 gebeurde kan ik niet precies zeggen,maar het is nu 15:04 en de prijs schiet door naar $1005…

 2. Ik zag dit bericht al een ganze week achter de schermen in de admin staan. Gefeliciteerd! Ik neem aan dat u nu een tweede en derde huis kunt kopen. Of hop goud de deur uit en hop verse meesterwerken van Jeroen Bosch aangeschaft! 80% rendbement op jaarbasis!

 3. Een jaarrendement van 80% is natuurlijk leuk, maar staat in geen verhouding tot een maandrendement van 80%.

 4. Jaja, er waren wat partijen die aarzelden om de prijs niet boven de 1000 wilden laten komen (gisteren was het 999,85). Daarom was het even wachten. Maar Broer Dollar hielp vandaag door flink te Krateren, dus dat kwam ook weer goed.

  Alleen de subjects zijn al humor:

  http://boards.prudentbear.com/

 5. @HvdR: Dank je. Ik heb niet zo veel verstand van statistieken, maar dat lijken alleen dezelfde lijnen, maar de grafiek van de euro beweegt in dezelfde richting binnen een veel kleinere marge. Relativiteit dus. Vorige week nog schoot de goudprijs door de 5 miljoen Zimbabwaanse dollars. Dat was ook geen reden voor een feestje. Het is toch echt de inflatie van de dollar, denk ik.

 6. En de hele reden dat de goudprijs zo hoog is, is het geslonken vertrouwen in de dollar. Toch?

 7. Super Poushali Saffron wordt de nieuwe tijdgeest, wat ik u brom. Maar vergeet niet ramen en deuren goed te sluiten

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*