About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Waanzinnig, ongelofelijk, fantastisch. Zon draaiend huiske aan de rand van Tilburg is een, dit is een hele grote twee: waanzinnig, ongelofelijk, fantastisch. Dat het er echt van komt! Gelijk zin om naar China te gaan.

  2. – deens paviljoen promo –

    Daar komt ook het velodrome / de exporuimte van Bjarke Ingels, een loopende fietsbaan rond een bassin gevuld met echt Kopenhaags water en daarin de originele zeemeermin ‘omdat China al zoveel kopieën kent’ – http://big.dk/projects/xpo/xpo.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*