About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

 1. Van de vrolijke website:

  “Avec son objectif 28 millimètres, des gens qui font des grimaces, des posters immenses et son anonymat, le photographe ne donne pas d’interprétations et laisse un espace libre pour une rencontre entre un sujet/acteur et un passant/interprète. Par la surprise et la question que JR soulève, chacun peut réviser ses habitudes de pensées et se libérer des stéréotypes et des préjugés.
  C’est sur cela que JR travaille. Poser des questions…”

  hmmm…diep, zeer, zeer, diep, diep, zeer.

 2. Gewoon de bekende reclamepraat van kunstenaars die, hup, copy-paste in de krant wordt gesjoeld.
  Wat diepzinnigheid betreft.. niet meer dan een deja-vu…

 3. ..los van de “diepzinnigheid omdat het moet”; volstaat een polaroid/20X30cm-print niet ook?

  Ik zou het net als een grote advertentiebillboard niet tegenover mijn appartement willen hebben…mocht je dan toch in het centrum van Brussel wonen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*