Rotterdam VHS Festival in Chicago

Aanstaande zaterdag (20 april), doet het Rotterdam VHS Festival Chicago in het kader van Version 08.

Waar: Viaduct Theater, 3111 N. Western, Chicago.
Hoe laat: 21:15

Deelnemende kunstenaars:
B.A.M.B.I./ Cassandra Tytler/ Anja Masling/ Thomas Schats/ Ate M Hes/ Erik Olofsen/ Sascha Engel/ Maxim Tymenko/ Flimfilm/ Han Hoogerbrugge/ FCKN BSTRDS/ Jeroen Kuster/ Ellen Lake/ Egill Saebjornsson/ Rik de Boe/ Winkel & Köperl/ Leon Duenk/ Mendel Hardeman/ Johannes Maier/ Hope Tucker/ Franzis Wiese/ Niels Post/ Bryan Fu/ Sietske Tjallingi

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*