About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

17 Comments

 1. Katinka Simonse,

  Je wil laten zien aan de ‘wereld’ hoe er met huisdieren wordt omgegaan. Alleen als je zelf van dieren zou houden zou je je eigen kat nooit de nek om kunnen draaien! Je spoort niet en ik denk dat de wereld beter af is zonder jou!

  Ergens ben ik blij dat ik je niet ben tegen gekomen want 1 ding weet ik zeker.. ik denk niet dat ik jou voorbij zou kunnen lopen zonder je wat aan te doen!

 2. Jij bent echt een gestoord wijf !

  van je eigen katje een tas maken, ook al is je katje depressief, echt niet normaal!!
  ben het helemaal eens met de persoon hierboven.

 3. ik denk dat deze vrouw beter kan verhuizen, want als iemand achter haar adres komt, zal het niet goed met haar aflopen…
  en terecht! hoe kun je nou zo iets doen….deze vrouw spoort gewoon niet…het is een gevaar voor de samenleving en voor de dieren!

  er moeten echt wetten komen die dit tegen gaan…ik had nooit kunnen bedenken dat deze er niet zijn!…in een land als nederland, alles lijkt zo perfect hier…maar als het om justitie gaat, klopt er gewoon iets niet.

  dit kan gewoon niet!

 4. BELACHELIJK!!!

  Heb hier geen woorden voor. Een statement maken? Oké.. Maar op deze manier?? Je spoort niet. Er zit zeker een kronkel daar in je bovenkamer!!! Depressief katje? Dat is dus gelijk een goeie reden om er een tas van te maken?

  Dit is echt niet normaal!!!

 5. Dit wezen dient onmiddellijk onder psychiatrische behandeling worden gesteld!
  Het is algemeen bekend dat dit ziekelijke gedrag zich eerst uit op dieren en vervolgens op mensen.
  En wij willen als gemeenschap niet opdraaien voor de TBR kosten van dit walgelijke figuur!!

 6. Totale verbijstering over zóvéél wreedheid, een dier dat al is getraumatiseerd door mishandelingen zo af te maken.
  Het was depressief, zegt mevrouw Monster Tinkebell dan, ja met zo een bazin is dat niet verwonderlijk.
  En dan geld proberen te verdienen aan de algemene verontwaardiging…
  Geloof me er bestaat rechtvaardigheid,mocht het eerstdaags erg slecht met je gaan, dan weet je waarom,elke actie krijgt zijn reactie…wij wnesen je ZEKER GEEN STERKTE!!

 7. Als ik deze teef ooit zie trap ik d’r in d’r kut.
  En ik geef haar een hoek in d’r tieten.
  Gestoord wijf.

 8. Wat een zieke geest,misselijkmakend!
  Ze moesten haar maar eens uithollen en villen en tot een wanstaltig handtasje verwerken.
  Met zo een heb ik geen medelijden,wel met het arme dier!

 9. Ik begin me af te vragen of dit werkelijk nog een nut dient beste Trendbeheer.
  Mag hier enige zelfhygiëne worden betracht? De minder begaafden onder ons lukt zulks niet op eigen kracht.

 10. COOL! ik hbe het na edaan meyt mijn krokodil werd wel een grote handtas en 20 paar schoenen

 11. JS: zelfhygiëne als remedie voor het wel of niet doen slagen van een publiek, “selffulfilling”, provocerend en “2.0” project, is dat niet wat vreemd?

  En minder begaafd; zolang het anoniem gebeurt zou het zo maar eens je eigen (atelier-) buurman kunnen zijn, dat eeuwige wij-zij denken, hoe ouderwets!

  Het is op zijn minst verdienstelijk te noemen dat er überhaupt zo veel mensen reageren; Tinkebell geslaagd in haar missie!

 12. E Rosie: heel grappig van je maar ik heb het boek al en dit is niet ‘het project’. En dat het mijn buurman ‘op atelier’ zou kunnen zijn is me erg duidelijk geworden inderdaad, dat doet niet af aan het minder begaafde. Een vreemde veronderstelling eigenlijk dat dat niet zo zou zijn. Het getoonde meutegedrag hier jegens Tinkebell is van bedenkelijk kaliber.
  En nee zelfhygiëne is niet zo vreemd E. Het laten staan van deze reacties hier is wat eigenlijk?

 13. Oh. Dus “het project” kan alleen maar in een bepaalde (voorbedachte?) format gebeuren, en de “randverschijnselen” moeten maar uitgewist worden? Ai!

  Gemiste kans voor deel 2.

  Indien dat zo bedoeld is heeft meer met invulling te maken dan met inhoud…het wordt er naar mijn idee niet beter op, laat staan grappiger.

 14. Al die haatmail is een ongewenst bijverschijnsel bij het werk, maar wel weer illustratief bij het net gepubliceerde boek – dat er vol mee staat.

  Verwijderen of niet verwijderen, comments sluiten: ik heb het zeker in overweging genomen. Het staat (nog) open omdat eigenlijk alles hier open staat.

  Het kill!Kill!kill! als zodanig is niet nieuw en vindt ook niet alleen hier plaats. De smakeloosheid is illustratief en treffend en ja je zou het kunnen verwijderen – deels of geheel. Maar dan ook https://trendbeheer.com/2007/10/19/guillermo-vargas-habacuc/ ? Wat wel en wat niet verwijderen?

  Hoe denken anderen daarover?

 15. Ik vrees dat het “collateral damage” is van open gastboeken en een provocerende topic; 2-componenten combo voor beneden-gordelse respons.

  Dé formule van Geenstijl.

  Ik zou zeggen; webmaster, volg je gevoel?

 16. Verheug me nu al op haar projecten met dode, al dan niet opgezette babies, kinderen, volwassenen en bejaarden. ‘Wandeling met babylijk in een kinderwagen’, of iets dergelijks.

Comments are closed.