About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Hallo gallerie Dick de Bruin,
    Tijdens mijn zoektocht naar werk van Ton Boelhouwer kwam ik op Uw site terecht. Als beeldend kunstenaar en oud student van Ton zou ik U willen verzoeken om eens een kijkje te wagen op mijn site.Wellicht dat mijn werk-het juryrapport op de site geeft een redelijke indruk- er voor kan zorgen dat wij iets voor mekaar kunnen betekenen? U in ieder geval succes wensend verblijf ik met vriendelijke groet ,

    Lambert Rinkens

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*