About Jeroen Bosch 4732 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

 1. en voeg daar maar aan toe: al eerste van 14-15 uur rondleiding door de tentoonstelling van en door de 10 genomineerde fotografen voor de Bouw in Beeld prijs. Locatie: Atrium (deel C) van het Haagse Stadhuis.
  Vandaag laatste dag van de tentoonstelling, werk van inda-Maria Birbeck, Sarah Carlier, Joris den Blaauwen, Dirk Kome, Anouk Kruithof, Gábor Ösz, Danielle van Ark, Johannes van Assem en Jan Theun van Rees. Komt allen!

 2. O o o o, de Ballast nedam promo-tour.
  Was voor hen niet 1 van de hoofdrollen weggelegd in de omstreden bouwfraudezaak?
  En nu een beetje goede sier maken met Stroom in haar kielzog plus een zootje bijeen geraapte organisatoren/instituten via gesubsidieerde kanalen. Hoe gemakkelijk is dit soort promoacties eigenlijk te regelen tijdens een zakenlunchje?
  Dit soort initiatieven pleit alleen maar voor een eerlijker en autonomer beleid ten aanzien van de opdrachtfotografie in Nederland.
  Samenwerken met een besmette bouwfirma is op zijn minst net zo erg als samenwerken met een sigarettenfabrikant.
  Anyone?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*