Cosmic Crack & the Powerblast Movement @ Manana

Cosmic Crack & the PowerBlast Movement @ Manana

Vanavond (11 juli) bij Manana in Rotterdam, Crackrock en zijn Powerblast Movement.

Met onder andere uniek draagbaar textiel te koop voor weinig en geschilderde Crackrock tekeningen door Flakedizzle (bekend van fotolog).

Van 18:00 tot laat. Tentoonstelling nog te zien t/m 7 augustus a.s.

Niels Post
About Niels Post 1291 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*