Het Rustige Restjes Restaurant in Wageningen

“Rest. is een kunstproject van Martijn Engelbregt en Miguel Brugman; een openluchtrestaurant waar eten, sociale cohesie en de zorg om natuur en milieu elkaar aan tafel ontmoeten. […] Reserveren niet meer mogelijk.”

therest.nl

therest.nl

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4834 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. huhu, natuur- en milieubewust met chemisch geïmpregneerde picknick banken. die banken zijn letterlijk chemisch afval, waar ik vandaan kom stond zo’n impregneer fabriek, veel werknemers ziek geworden en we mochten ineens geen groente uit de moestuin meer eten…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*