Joost Nieuwenburg

Joost Nieuwenburg

Equal temperament.

“The notion of time and table-conventions is tested in an enviroment that looks at first sight as a normal diningroom. Hidden inside the table and under the floor a system of pipes is connected to the plates. From behind a wall the plates are constantly filled with soup. The idea of not finnishing their meal is to most guests uncomfortable.”

JoostNieuwenburg.nl

Joost Nieuwenburg

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*