About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Getver.

    “Uit loyaliteit met de opdrachtgever.”
    Dat hoor je wel vaker.

    Ben benieuwd hoe men over 50 jaar over de 2008-spelen bericht. Sponsored by Mc Donalds toch? Oh nee dat was het EK…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*