About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

12 Comments

 1. Ehh ja. Fijn zo’n 3 keer opgeknipt verhaal, daar blijft niet veel meer van over. Het verhaal van de immer cameragenieke JJ blijft perfect overeind daarentegen( ondanks/dankzij de consumpties ) Of was het nou Influenza?

  Oh, “M”: zien is geloven!

 2. @e rossi, ik bedoel juist, rete vet strak gaaf wauws lijp en uberalles, kort samengevat is dat dus “diep kras”
  groet, M

 3. @Brs: Op de MU site staat nog 17?

  @M en E.rosie: Wat mij betreft kunstwerk van het jaar. Briljant idee en zo perfect uitgevoerd. Het feit dat het buiten alle toestemmingen en vergunningen om is gemaakt maakt het natuurlijk nog mooier.

 4. @NP, bij dese, of komen er nog meer sugesties denk je?
  even vooruitlopend:

  pieeeeep (rondzingende microfoon) “Geachte Dames ,( kuch kuch) Heren ook!, de trendmeester KOBAAL 2008 gaat naar: (ritsel knerp) …….. DE HEREn, PETSKAAPAFFFF $*!!)$#! BOINGK,
  OOOJEEeee daar zijn de shortstickgirls (een in de verregende zomer van 2008 opgerichte kunstvrouwenactiegroep) die even verhaal komen halen, alweer een “mannen voor mannen” kunst prijs, ja zeg dat gaat zomaar niet, HIER die bokaal!! (grijpss……rochel…..pets..knarpp)
  Kaboem (deur) Eeeeeh heren, dames ook indien nog aanwezig, ik geloof dat deze avond een wat ongebruikelijk einde vind. (kliks.. plop) en titels en EINDE (word vervolgd)

 5. Psies “M”, dames zouden de prijzen gewoon moeten grijpen.
  Buiten alle toestemmingen en vergunningen en microfoons om.
  Krijg jij dan al signalen daar in je nabije omgeving dat zoiets op handen is?
  Dat zou kras zijn.

 6. Hee M had het begrepen, was meer een bevestiging, live in “3D” werkt hij subliem, diep kras dus : )

  NP: Ben het met je eens!

  brs: Inderdaad! Nog t/m 24 augustus!

  los groetos!

 7. yeah, fuckin DADA-times! where have they gone??
  “abstract-spaced-out-variation”
  “on-top-on-top-on-top of each other”

  geil man, I wish I was there!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*