Melle Smets en Maurits Hertzberger @ De Paviljoens

Melle Smets en Maurits Hertzberger @ De Paviljoens

“Eén van de fabrieken die zij bezochten produceert 150.000 “Kill Bill” Samuraizwaarden.
Deze zwaarden worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in de stad Longquan, 500 kilometer ten zuiden van Shanghai. De lasser op de boven- staande foto bevestigt het handvat aan het blad van het zwaard.”

Mocht u vandaag in Almere zijn, in de Paviljoens begint om 15:30 de presentatie van het boek ‘Olympic Trade Mission Promoting the Chinese Product’ plaats. Verslag van een handelsreis van Melle Smets en Maurits Hertzberger.

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*