#Baby Bunnies# @ Volkskrantgebouw Amsterdam

Tinkebell probeert het weer:

“#Baby bunnies# geeft de consumptieve houding weer die de moderne mens zich aanmeet ten opzichte van huisdieren. […] #Baby bunnies#, toont de onmogelijke koppeling van de aandoenlijke onvolmaaktheid van het dier en de verwrongenheid van onze perceptie van het ‘ideale’ plooibare huisdier als consumptieartikel: als speelgoed.”

tinkebell.com/uitnodigingbabybunnies.html

(Foto’s Katinka Simonse)

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*