Olphaert den Otter online

Geen verzoeking van Grünewald, uit ‘Stal-&kluismorfologie 2004 -2007’ (Link)

Broodhuis van Fischer, uit ‘Stal-&kluismorfologie 2004 -2007’ (Link)

Afgelopen weekend online, de website van Olphaert den Otter.

olphaertdenotter.nl

(Via Zichtbare Zaken, ontwerp en productie.)

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4594 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Goede overzichtelijke website, wat heeft die man veel werk gemaakt. Was aangenaamd verrast om al dat werk eens in het echt te zien in het Boijmans een poosje terug. Die catalogus is overigens ook een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*