About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. next friday ab 19.00u,
    Precurse with:
    George Barber, Brian Belott, Jeff Caramagna, Brendan Cass, Leo Kogan, Christopher Schade, Mani Hammer, John Hodany, Sophie Hofmann, Jeroen Jacobs, Michael Kirkham, Julia Muenstermann, issa.sant, Zoe Pettijohn, Raaf van der Sman, Dominik Steiner, Bernd Trasberger, Lars Monrad Vaage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*