Heartland @ Van Abbemuseum

Heartland, een verrasend mooie en diverse groepstentoonstelling in het Van Abbemuseum. Naast diverse debatten en concerten een breed uitgediept aandeel beeldende kunst uit het vergeten gebied rond de Mississipi in het hart van de VS. De moeite meer dan waard om de Dommel voor af te zakken naar ‘s Neerlands eigen vergeten heartland van de Benelux, het Brabantse Eindhoven. Cowabunga!

T/m 25 januari 2009.

VanAbbemuseum.nl/…ash=d65d442a73

(een bijdrage van Erosie)

Carol Jackson

Carol Jackson

Cody Critcheloe

Dan Peterman

Design99

Design99

Greely Myatt

Greely Myatt

Juan William Chavez, drawing on LSD.

Juan William Chavez, drawing on LSD.

Marjetica Potrč

Michael Rakowitz, Real estate.

Michael Rakowitz, Real estate.

VanAbbemuseum.nl/…ash=d65d442a73

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. vond het een zeer aardige expo, werd weer eens tijd bij het van Abbe…

    ook heeft 75 beetje zijn best gedaan,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*