New Bomb Turks @ Speedfest 2009

De weekendtip van het jaar komt deze keer uit Eindhoven want daar spelen de legendarische New Bomb Turks op de jaarlijkse Peter Pan Speedrock fanclubdag a.k.a. Speedfest. Voor slechts € 25 krijgt u er ook nog 18 andere bands bij. Op de YouTube een stukje Las Vegas uit 2000.

Speedfest.nl

Speedfest.nl

Update 1 december: Video ingevoegd.

Erg leuk dat Speedfest, helaas stopte na drie stukjes New Bomb Turks de batterij in mijn camera er mee dus volgend jaar kunt u beter zelf gaan. Hoog tijd dat ze weer eens naar Vera komen.

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Turks rule! 2 of 3 (not sure) maal gezien in Vera (Gr.). Wat een live-show, echt beestachtig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*