Subwalk Arnhem en een schattig streetartboek

Even een kort beeldverslagje van vrijdag in het Arnhemse subwalk, een schattig streetartboek, verf en andere spullen winkeltje met interne expositieruimte PLAKBOEK EINDHOVEN in ARNHEM, met een voorgedragen geschiedenisles en een kleine expositie met werk van space3, erosie en crackrock.
En dit alles naar aanleiding van het mooie handzame informatieve (koop dat ding) PLAKBOEK EINDHOVEN.

Kleine opening, kleine expo en dito lezing voor de belangstellende, voor wie in de buurt is zie:
subwalk.nl/exhibitions/

Winkelbaas roos introduceert, waarna erosie van start kan in een betoog over de rise and fall van de graffitibeweging van het eerste uur dat tot het tweede kwartier van het tweede uur uitmondt in een stinkend sureele vusie tussen commercie en postgraffiti als pseudo vandalisme.

Hoofdrol werd ingenomen door de katalisator van de eindhovense stickerscene: ‘het kastje’, stickermuseum als een gematerialiseerd stuk geschiedenis annex bijzettafel readymade. Met bijpassend behang.

advertentie(s)

Crackrockers esotherica, balpen op papiertjes in pyramidale opstelling.

Horror vacui: random image generator goes canvas, in handzaam pocket-formaat, van de hand van erosie.

Met naast pijlen, blocks en barbapapa-spetters ook cracks als layer

Handtekening door erosie

space3-handtekening

koffie en sap voor het shoarma crew promotie team (tshirt door crackrock)

About Jeroen Jongeleen 130 Articles
Uw gelegenheidscorrespondent in den vreemde

13 Comments

  1. haha

    Waarvan akte.

    Niet compleet natuurlijk zonder een surprise-one-man-flashmob visit van de meest schattige TB-reporter.

  2. verdomd, je hebt gelijk. er staat echt ‘schattig’. das toch geheel en al geen woord uit mijn mond. wellicht bedoelde ik dat het een boek is om tegen het hart te drukken en te koesteren als mooi kleinood voor in de schoen of onder boom (‘support your local artists’ blijft van alle tijden). liefelijk als de familiefoto’s binnenin. met als teddyberen gezellig tegen elkaargedrukte stapels kunst en cultuurruis producerende alcoholisten en feestneuzen. wellicht ‘schattig’ op die manier. en handzaam ook. en niet duur ..dus hup! bestellen die hap, voor onder de boom.

  3. A-haa.

    Ik dacht een haast schattig kleine ondertoon te bespeuren… Zo van: ‘strietart’ anno 2008 kan gewoonweg louter schattig zijn. Maarja, intranet en communicatie he…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*