Running from Rotterdam to Brussels

Jeroen Jongeleen, Running from Rotterdam to Brussels

Afgelopen zomer trok Jeroen Jongeleen zijn hardloopschoenen aan om vanuit zijn atelier in Rotterdam 132 kilometer te rennen naar zijn solo bij Harlan Levey Projects in Brussel en aansluitend een lezing te geven. In de buurt van Brussel nam Jongeleen een verkeerde afslag waardoor hij 10 kilometer omliep en de totale hardlooptocht op 142 kilometer kwam. Vierentwintig uur en dertien minuten deed Jongeleen erover, en ook die lezing is er uiteindelijk toch nog net een beetje van gekomen.

Een fotoverslag was er al maar nu is ook de videodocumentatie klaar: Vimeo.com/108653487 (video na de klik)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*