About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. De gemeente Sint Anthonis organiseert dit jaar, in samenwerking met de kunstkring Sint Anthonis, een kunst 10-daagse t.g.v. het 10- jarig bestaan van de kunstkring. De opening vindt plaats op Vrijdag 17 April. Die avond staat in het teken van Lichtkunst. We hebben o.a. uw bokszak gezien. Kunt u , met uw deelname, iets voor ons betekenen?
    Hartelijke groet, Jos van Beek

  2. Ha Stefan,
    I just put Ralf Goller on a plain back to south of germany. He told me to contact you, he (me too) is wondering wether we, as friends of Ralf, share not just a friend but other passions as well. I just finished a painting. Lets meet ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*