About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. permanente tegelwijsheden op je buik, wat drijft een mens vraag ik me dan af. doe dan een leuke als bijvoorbeeld:
    “skip intro” (via departmentofdevelopment) of
    “Gekken en dwazen schrijven op deuren en glazen”
    maar ja hoe je het ook wendt of keert je blijft een soort nep zeebonk.

  2. Tattoo’s zijn persoonlijk, persoonlijke redenen drijven mensen ertoe bepaalde teksten te laten zetten. De tijd dat tattoo’s voor stoere zeebonken was ligt ver achter ons. Tattoo’s zijn een manier om jezelf te uiten, wie zijn wij dan om daar een oordeel over vellen. Al laat die vent zichzelf volzetten met teksten, dat moet ie toch zelf weten.

  3. Als hij dat zelf mag weten dan mag iemand anders het toch ook zelf weten wat hij daar van vindt of niet dan

  4. dat mag zeker maar hij vraagt zich af wat mensen bezielt, dus dat leg ik even uit. Ik hou niet zo va oordelen, niet iedereen vind hetzelfde mooi maar om op basis van een tekst die voor hem waarschijnlijk een boel betekent, hem af te doen als nep zeebonk dat gaat er niet in bij mij. Je vind het mooi of niet, maar laat iedereen in zijn waarde denk ik dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*