About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

11 Comments

  1. @ks, Het kleurgebruik alleen distantieerd zich ver van de jaren 80. Ik vind dit enorm heftig werk, misschien moet je dit eens in het groot zien.

  2. kom op zeg, wat een onzin! ik heb zijn werk van veel te dicht bij bekeken en dat maakt het er zeer zeker niet beter op!

  3. tja, je hebt kijkers en kijkers. Sommige willen zien wat ze niet zien lijkt het soms wel. Koen’s werk is erg goed wat mij betreft ik begrijp de associatie met de jaren 80, maar dat doetmij geen afbreuk op de kwaliteit!

  4. sluit ik me bij aan. Werk heeft zijn roots in de DIY cultuur. Maar dat is het sterke punt van het werk. Als schilder heeft hij vanuit die mentaliteit een vorm gevonden. Iedere handeling is daarbij terug te lezen. Knap!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*