Daan Samsons ‘Woensdag-Papadag’ @ NYE ConFusion – de voorbereidingen

conclubpapadag

De woensdagen gelden als een inspiratiebron voor kunstenaar Daan Samson. Steeds opnieuw geniet de veelbesproken hot shot van de wekelijkse ‘Papadag’ met zijn tweejarige zoontje.

Als vanzelfsprekend laat Daan Samson zich ook op woensdag 31 december van zijn meest zorgzame kant zien. Speciaal voor de roemruchte Oud&Nieuw editie van de Rotterdamse ConClub heeft de voornamelijk in zichzelf geïnteresseerde kunstenaar een werk vervaardigd waarmee hij kunstliefhebbers (opnieuw en opnieuw) een inkijkje gunt binnen zijn veelbesproken privé-leven.

Het reusachtige werkstuk ‘Woensdag – Papadag’ wordt op Oudejaarsavond in De Unie onthuld. In de uren na twaalf uur ontvangt Daan Samson een selectief aantal genodigden. Vanuit een speciaal voor hem ingerichte skybox zullen hij én zijn relaties neerkijken op de dansvloer én op zijn weinig bescheiden creatie.

NYE ConFusion
31 december 2008 – 1 januari 2009
De Unie + Bootleg Cafe // Entree: 15 euro
Voorverkoop alleen via de website

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*