About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Fantastisch maar wat een vreselijk logo… het lijken
    wel vier Ichtus-tekens. Een goed initiatief maar jammer dat het Nederlands bureau voor Toerisme en Congressen niet wat meer lef toont met de presentaties van dit soort initiatieven. In mijn optiek een gemiste kans.

  2. Paar jaar terug nog eens gewerkt op een ‘pitch’ voor dat nctb, logo sluit inderdaad aan op de ervaring die ik met hen had ;) Als iets een oerconservatieve club is, dan zij wel (en good ol’ S. Ex zit nb in de commissie!!!). Meeste gesloten kunst ook per km2 trouwens met al die culturele bouwputjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*