The Crisis of Credit Visualized

Infografische vertelling door Jonathan Jarvis

“The goal of giving form to a complex situation like the credit crisis is to quickly supply the essence of the situation to those unfamiliar and uninitiated. This project was completed as part of my thesis work in the Media Design Program, a graduate studio at the Art Center College of Design in Pasadena, California. “

De kredietcrisis haarfijn uitgelegd en prachtig verbeeld:

crisisofcredit.com

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Mooimooimooi. Dit is deel een: oorzaak en gevolg.

    Deel twee gaat over oplossingen en is is ook al gemaakt (door anderen): zoek op youtube naar ‘crimson permanent assurance’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*