Faux Jumeaux / Stereo in Duplex @ SMAK

fauxjumeaux_web

Michelangelo Pistoletto, A cubic meter of infinity, 1966

faux-jumeaux002_web

Ann Veronica Janssens, No title, 1991

Faux Jumeaux: Stereo in Duplex IRL. Gedurende één jaar in twee identieke zalen valse tweelingen.

“Hij [Michel François] vraagt 15 personen om elk twee kunstwerken te kiezen die vormelijk of materieel heel sterk op elkaar lijken, en die niettemin onafhankelijk van elkaar tot stand gekomen zijn. Welke inhoudelijke gelijkenissen of verschillen tussen de twee werken zullen aan het licht komen door ze ‘gespiegeld’ in de twee identieke zalen te presenteren?”

smak.be/tentoonstelling.php?la=nl&y=&tid=&t=&id=431#

advertentie(s)
About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*