About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

 1. Zo verschrikkelijk niet Rob Voerman het uitgekozen commissioned work dat het haast niet te geloven is… Maakt Rob Voerman in zijn eigen vrije tijd gans ander werk dan in zijn tijd als kunstenaar of andersom? Fris window, daar niet van overigens.

 2. Beste JB,
  Het ontwerp is uit 2002, toen was de opdracht vergeven.
  Ik weet ook niet wat de relevantie is op het moment v/h plaaten van dit werk op trendbeheer…
  Maar in mijn vrije tijd doe ik trouwens hele andere dingen…..
  Groet RV

 3. ik vind vooral de blauwe vlaggetjes erg mooi!
  zou daar graag meer van zien!
  kan mij een kombinatie met houten latjes erg goed voorstellen.
  ideetje?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*