About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Mind you Niels, dat “jaren 80 muziekje” is ‘Cars’, de eerste solo-single van Gary Numan, eind jaren 70, net na het al even onvergetelijke ‘Are Friends Electric’ van Numans band Tubeway Army. Zonder Numan geen Speedy J, zal ik maar zeggen.
    En verder natuurlijk boring repo van James Kalm, zelfs als het ironisch zou zijn.

  2. terwijl patrick bateman juist heel heel erg fan is van genesis , whitney en huey lewis
    en zonder genesis geen mgmt

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*