Michael Genovese

Michael Genovese

Hand lettered recycling trucks, Chicago, IL., 2006.

“Metal collectors- Through the alleys of Chicago’s neighborhoods on any given morning you can find small trucks loaded with recyclable materials. Otherwise known as “junk collectors”, these determined hunters of metal are an asset to Chicago’s recycling efforts. Their services not known to many include, removing large appliances such as stoves and hot water heaters from peoples homes to be salvaged, as well as skimming the alleys for large metal objects.”

GenoveseStudios.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*