About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

  1. Flauwe en kinderachtige pun. Deze uiterst kansloze campagne voor de WDKA kan toch niet nog verder belachelijk gemaakt te worden? De originele campagne is al om te schaterlachen zo ontzettend treurig. Het zou mij in ieder geval wel 20 keer op m’n kop doen krabben alvorens me daarbij aan te sluiten. Richard E. Ouwerkerk for President!

  2. maar is het vernoemen naar een gevluchte en later ver weg beroemd geworden stadsgenoot wellicht niet nog ernstiger?

  3. the SpinselMot Academy , lijkt me veel aansprekender, en prachtig advertentie materiaal voor nop

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*