9 Comments

 1. PARAGRAAF 4 MAATREGELEN TEGEN OVERLAST EN BALDADIGHEID
  Plakken en kladden
  Artikel 2.4.2 Plakken en kladden
  2. Het is verboden op dat gedeelte van een onroerende zaak dat vanaf de weg zichtbaar is of op een op de weg staande roerende zaak:
  b. met kalk of krijt enige afbeelding, letter, cijfer of teken aan te brengen.

 2. …gewoon onder je neus
  …terwijl je ligt te slapen

  leuke aanvulling op onze Laanpetitie.

  …en terwijl jullie sliepen, hadden wij er een site voor gemaakt: Herinrichting Meineszlaan.

  Dat was leuk wakker worden.

  En wat de kunstsubsidietaal betreft, meneer schijnt die te kennen: “Iets” gebeurt gewoon onder je neus. Ik zie in “het sociaal participatie project” de stille verbazing van de fotograaf dat op de hoek van de straat gewoon gebeurt, waar andere bewoners van de Laan alleen maar over vergaderen.

 3. Nou jan, in de kuif gepikt? Ik zie spelende kinders. Ietwat overdreven om daar doelgroepentaal bij te gebruiken, ook al zijn het maar 9 gekscherende woorden van Florentijn.

  “Iets gebeurt” overal in de stad, als je je ogen maar open houdt. En mooie URL hoor, wat is het einddoel van de bewonersgroep BML, van de BML een kindvriendelijk vakantiepark maken? een gated comjoenitie?

  (Oh ja, ik heb er gewoond en woon er nog steeds 50 m vandaan.)

 4. Leuk, JV, ik vond het gewoon leuk. En “in de kuif gepikt”…., ik probeerde slechts een grapje te maken. Kom ‘ns een bkk-bakkie doen.

  Het einddoel van de BML is ongetwijfeld, dat iedereen gelukkig is. Maar de weg daar naartoe is zoals seneca al zei “non mollis”.
  De BML als zodanig bestaat nog niet. Er zijn, voor zover ik weet als notulant van de kerngroep, een stuk of acht initiatieven geweest in 2008/2009; een eigen website wil nog niet van de grond komen, er is een bewonersbuurthuis i.o., kortom tijd om het “bewonersbelang” te formuleren & te organiseren.
  In het kader van “pensioen in zicht” mag ik me van mijn opdrachtgever voorbereiden op het herintreden in de dagelijkse orde, vandaar.

 5. Oh. Ja. Een vergadertype ben ik niet zo, maar mag ik mijn auto dan nog wel af en toe op de BML parkeren? Mijn auto is goed herkenbaar: de krassen rondom komen van een ruzietje met een lokaal drugspand, en de deuk links is van een nieuwe BML-bewoner die dacht dat een busje kleiner werd van het volladen met huisraad van goedgekeurd design.

  Vroegah kwam je er trouwens nog wel eens een junk in de portieken tegen. Misschien nu nog, maar dat valt me dan niet meer op, zijn allemaal afgevoerd naar werkkampen ofzo. Zitten er trouwens nog drugspanden in de straat?

 6. Even nagaan of de link werkt, dacht ik, en verdraaid: het wel & wee lijkt nog niet opgelost. Jouw vragen & opmerkingen lijken mij prima stuff voor de Regiegroep, die met handhavingsdiensten van deelgemeente en rijksoverheid een meerjarenplan aan het uitwerken is.
  Overigens meen ik, dat trendbeheer niet direct zit te wachten op ontboezemingen van teleurgestelde, vroegere bewoners.
  Via de Nl3022-file blijf je ook op de hoogte.

 7. Aiaiai. Dit moet een grapje van je zijn, jan. Maar eh, voordat ik hier onnodige ruzie ga krijgen, je had toch wel de ironie in mijn woorden gelezen?

  Van Kooten en de Bie – Rijkscontrole controle:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*