DKC seizoenssubsidie voor Trendbeheer

dkcbedankt

Een schitterend felicitatieboeket spiegelkleurt een van de kunstwerken aan de muur

Trendbeheer heeft van de Rotterdamse Dienst voor Kunst en Cultuur een budgetsubsidie van maximaal 5000 euro ontvangen als bijdrage in de kosten voor het seizoen 2009-2010.

Het advies van de commisssie visueel aan de Dienst Kunst en Cultuur Rotterdam is glashelder en positief:

“Het gebruik van uw website als presentatie- communicatie en debatplatform is eigentijds, maar het is de content die uw site zo genietbaar maakt. De commissie hoopt dat u de openheid en de interactie ook in de toekomst kunt behouden.”

lekkerbiertje

Daar drinken we een lekker biertje op.

Voorwaarts mars: de paden op, de lanen in!

Na de vakantie de uitrol en de ontwikkeling van vele verse plannen en als vanouds natuurlijk altijd een niet aflatende stroom berichten in deze kolommen.

(*Note to self: Mede mogelijk gemaakt door DKC in de kolommen vlassen.)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

15 Comments

  1. Weten ze eigenlijk wel dat jullie van levensbelang zijn voor de cultuur in en buiten Rotterdam en daarom 5000 een lachertje is. 2 x balkenende norm p/j volstaat (incl. cultuurzender Rotterdam)

  2. Van harte gefeliciteerd Trendbeheer! Een goed blog, persoonlijk en extravert. Ik ben echt trots op U! Moge het nog lang voort bestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*