Graffiti in Gent

Graffiti in Gent

Even een luchtje scheppen buiten de Gentse feesten. Ik ging een kleine tour maken op mijn volledig geveerde fiets over de Gentse kasseien; mij maak je niet gek; en zie daar op een pleintje verscholen achter het St Lucas ziekenhuis een mooi stuk grafitti. De tag van de maker zal wel ergens in een hoek staan en voor een leek als ik niet te ontcijferen. Ik ga voor de haan en de grote kop hoog op de bakstenen muur! Doet u mij die maar.

(een bericht van Pieter W Postma)

Graffiti in Gent

Graffiti in Gent

Graffiti in Gent

Graffiti in Gent

Graffiti in Gent

About [Redactie] 9015 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. Ik ga voor de kiss-baby, meteen een goed idee voor het volgende kinderfeestje. En nou heb ik er ook niet zo veel verstand van maarre, volgens mij is dit de afdeling muurschildering. Of maakt dat niet meer uit tegenwoordig?

  2. people still do graffiti? I though it was called street art. Graffiti is not about making pretty things- its about being hard core in the streets bombing, sssssssssssssssspppppppppraying,taging. Graffiti is about makng money and stuff- you know important stuff for cool brands.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*