Radio Kootwijk

radiokootwijk

Midden in de bossen in het Kootwijkse Zand ligt een betonnen schip, de kathedraal van Luthmann, kortegolfzender voor het contact met Neerlandsch Indië en de overzeesche gebiedsdelen.

kootwijk2

kootwijk3

kootwijk4

kootwijk5

kootwijk6

kootwijk7

kootwijk8

kootwijk9

kootwijk10

kootwijk11

kootwijk12

kootwijk13

kootwijk14

kootwijk15

kootwijk16

kootwijk17

“De voorlopige keuze tot publieke herontwikkeling leidt ertoe dat fase 1 eindigt met een Toetsingskader waaraan het plan kan worden getoetst. […] Marsroute: […] Kadernotitie: […] Uitwerken scenario’s: […] Niet vastgesteld, tussenstap in workshops […] een te ontwikkelen toetsingskader. […] heroverweging […] Daarna kunnen de procedures voor het verlenen van vergunningen beginnen.”

radiokootwijk.info/pages/de-aanpak.aspx

Dat komt dus niet meer goed, zoals uit bovenstaand niet te lezen valt. (Door halen wat niet van toepassing is.)

kootwijk55


Grotere kaart weergeven

Zoom eens uit: de kathedraal ligt midden in nergens.

radiokootwijk.free.fr

radiokootwijk.info

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

  1. Behalve het vrolijke geknor van wilde zwijnen dan. Het was een paar jaar geleden gekocht(?) door Harry de Winter met het plan iets van een mediamuseum oid te vestigen in dit pareltje -goed plan-, heb ik mij laten vertellen, maar zo te horen zal iets in welke richting dan ook nog wel even duren.

  2. Maar nu staat er al een gekleurde kubus vol met beeld en geluid in h’sum, dus ik denk dat ie de gelden niet bij elkaar heeft gekregen.

    Maar de ambtelijke woltaal wijst -vermoed ik- op een groter probleem: wat moet je er mee? Hoofdkantoor van een verzekeringsmaatschappij met megalomane trekken, vestiging van de BVD, onderzoeksplaats voor kernfusie en andere vormen van radio-activiteit, viersterrenhotel met jachtmogelijkheid vanuit de hotelramen, vaste vestiging voor de de Bilderberg-conferentie, museum voor het tenstoonstellen van dode dingen, of toch maar verkopen aan Hennie van der Most?

  3. Wellicht kan Hennie van de Most het project op zich nemen en er een fijne vreet- en zuiphal van maken.
    Past wat beter in de tijdsgeest dan een cultuurtempel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*