The Triumph of Postmodernism

The Triumph of Postmodernism

    Shonandai cultural center, Fujisawa, Itsuko Hasegawa, 1990.

“[…]examples of postmodern architecture, high and low, commercial and arty, weird and wonderful, and from all over the world, highlighting how stylistic liberty is, was and will always be a joyous thing.”

Thetriumphofpostmodernism.tumblr.com

The Triumph of Postmodernism

Big box shopping shed with an Indian temple on top, Bucharest, Romania.

The Triumph of Postmodernism

Terunobu Fujimori, Lamune Hot Spring House, Japan.

The Triumph of Postmodernism

Dotonbori hotel, Dotonbori Chuo-ku Osaka, Japan. Their website states: “The ‘4 statues’ was built in front of the entrance of Dotonbori Hotel in 1991. Starting from left, they represent people of Asians, Africans, Arabs and Westerners, representing our goal to strive to offer the best hospitality services to people from all around the world.”

Thetriumphofpostmodernism.tumblr.com

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*