De kleurendokter van San Francisco

De kleurendokter van San Francisco

“He estimates he’s done some 15,000 (!) exterior color jobs in San Francisco. If you add in the other buildings that have cribbed his schemes, it becomes clear that Buckter is more than just a San Francisco original: he’s partly responsible for what people here and around the world think San Francisco looks like.”

Hoodline.com/…repainted-san-francisco (via Neatorama)

Niels Post
About Niels Post 3372 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*