About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Goeie tekst, leuk verzonnen, maar toch niet bijster goed gespeeld. Of geregisseerd, het is maar net hoe je het wilt zien: haastig en te dik erbovenop. Maar ja, ik ben geloof ik ook de enige die Margriet vd Linden veruit de betere actrice vond tijdens zomergasten.

  2. Ik heb hem geplaatst omdat ik hem helemaal heb uitgekeken. Na een minuut voelde ik me ongemakkelijk: je weet dat je naar een toneelstuk/viral/hoax zit te loeren. Over the top, er dik bovenop ja, helemaal. Begint goed, wordt snel schreeuwerig. Maar wel uitkijken… Wel effectief denk ik. (En mooie opsomming van cliches van Two girls tot Daft Vinger Punk. Elvis Presly imitatie in onderbroek had ik wel willen zien. Online genoeg me dunkt.)

    Er is er ook een met Tygo Gernandt. http://www.youtube.com/watch?v=61vTd7TjBXU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*