Nieuwe technologie vs copyright

Nieuwe technologie vs copyright

Klassiekertje van de Dead Kennedys gevonden bij liquidslave.

Bij Ars Technica een vermakelijke mooie opsomming van 100 jaar argumenteren tegen technologische vernieuwing door copyright houders: “Diefstal!”.

ArsTechnica.com/….fearing-technologyin-its-own-words.ars

(via Boing Boing)

advertentie(s)
Niels Post
About Niels Post 3515 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*