About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. ik wil er heen, al is het vanwege de gouden 3d bril die ik ooit kreeg van Maradona.

  2. @ EvdL: Ik vond het een mooie film waar je blij van wordt incluis fijn Han Pekel Road Runner moment. Enige minpuntje is dat er naar goed Amerikaans gebruik toch weer een slechterik aanwezig moet zijn.

  3. Ik ben ondanks de altijd aanwezige amerikaanse zoetsappigheid een fan van Pixar, maar de characters van Up geven mij nog niet direct een gevoel van opwinding.

    Standaard cartoon oud mannetje met dito dikke scout.

    Of ga ik daar absoluut op terugkomen als ik eenmaal met gepolariseerd plastic op de neus in de zaal zit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*