Geen fietsen

Niet fietsen plaatsen in Eindhoven

Een mooie manier om van de fietsen voor je huis verlost te zijn a.k.a. een fraai staaltje beïnvloeding gedrag in de openbare ruimte te Eindhoven. Zou het de huiseigenaar verboden zijn een bordje aan de gevel te hangen? Of houdt men niet zo van verbodsbordjes in het algemeen? Werken doet het wel want elke keer dat ik er langs kom staat er geen fiets.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*