Het kabinet, de opbouw

Het

Morgen (vrijdag 30 oktober, 19:00) opent bij MAMA het rondreizende circus a.k.a. rariteitenkabinet van Honet (aangevuld met Gues en Allergy). Meer Honet in Rotterdam bij het Hudson Museum (t/m 10 december a.s.) en natuurlijk al jaren aan de gevel van het legendarische Les33.

ShowroomMama.nl/projects/hetkabinet.cfm

Het

Het

Het

Het

Het

Het

Honet in gesprek met Simon Schrikker.

Het

De MAMA crew.

Het

Het

Het

Het

Het

Het

Koen Taselaar, deze keer in de rol van produktie assistent, tekende voor de ondergrondse kaart van Parijs.

Het

ShowroomMama.nl/projects/hetkabinet.cfm

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Ja vliegtuig, wat nou? we maken die show speciaal voor jou man! Wie gaat er vanavond dan een leuke boom opzetten over grafiti en zo.. ;-)

  2. , maar dat is toch helegaar geen greffetie wat ze vertonen maar puur toerismevandalisme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*