Opa vertelt

Bill Lavery interviewt Grampa Lavery over het gebruik van goederentreinen als gratis metronet met landelijke dekking in de jaren 20. Prachtverhalen uit de oude doos, hoezo een tas mee als je op reis gaat? Ook een juweeltje, Swimming the Strip Pits, 1920s.

(via HurtYouBad)

Niels Post
About Niels Post 3503 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*