About [Redactie] 8976 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

9 Comments

  1. Kunst is een bedreigde diersoort..
    Of erger: een soort Q-koorts dat met hand en tand wordt bestreden…

  2. Mister Motley altijd erg inspirerend en Doelgroepoverstijgend!!! Wat een triest bericht over een spannend, afwisselend uniek kunstblad waar nu eens niet vooral getheoretiseerd wordt over kunst maar waar juist het sprankelende en enthousiaste en verrassende de boventoon voert. Inderdaad alweer een voorbeeld waar de kunst de met de wortels uit de grond getrokken wordt. Ik vermoed dat de politiek binnenkort voor staatskunst gaat pleiten: veilig, niet teveel over nadenken, knap gemaakt en vooral graag veel portretten van vooraanstaande politici. Declarabel natuurlijk. Dat snapt het volk tenminste.

  3. Mijn God. Volkomen onbegrijpenlijk en treurig. Het gedoe met het SM en nu dit weer. Moderne kunst in NL is totaal ongebelangerijk, obscuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*